Moderní kuchyně ve společném stravování

Kód: 0276022
229 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a jejího vlivu na kvalitu lidského života, změny životního stylu, psychologii a umění řídit kolektivy, marketing, cenovou tvorbu, účtování atd. Vše uvedené a ještě více naleznete v obsahu této publikace, která je nezbytnou pro každého pracovníka ve společném stravování, ale její přínos ocení i amatérští gastronomičtí nadšenci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potravinářství, gastronomie
Hmotnost: 0.33 kg
Autor: Jiří Černý
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: RATIO
ISBN: 978-80-86351-06-3
Výška: 202,0
Šířka: 148,0
Tloušťka: 17,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: