Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Kód: 0276045Související produkty
Detailní popis produktu
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.Doplňkové parametry
Kategorie: | Potravinářství, gastronomie |
---|---|
Hmotnost: | 0.37 kg |
Autor: | Jiří Černý |
Druh: | Kniha |
Jazyk: | CZE |
Značka: | RATIO |
ISBN: | 978-80-86351-11-7 |
Výška: | 233,0 |
Šířka: | 158,0 |
Tloušťka: | 16,0 |
Formát: | hmot |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.