Technologie v kostce

Kód: 0315191
159 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

Doplňkové parametry

Kategorie: Potravinářství, gastronomie
Hmotnost: 0.23 kg
Autor: Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek
Datum vydání: 11/2019
Druh: Kniha
Jazyk: CZE
Značka: RATIO
ISBN: 978-80-904093-6-1
Počet stran: 152
Výška: 214,0
Šířka: 151,0
Tloušťka: 11,0
Formát: hmot

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: