Zařízení provozoven v kostce
Kód: 0336596Související produkty
Detailní popis produktu
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení nejrůznější moderní a dostupnou technikou. Vedle aspektů ekonomických se zabývá též širokou problematikou skladování potravin a nápojů, zařízeními na jejich úpravu a otázkami hygieny.Doplňkové parametry
| Kategorie: | Potravinářství, gastronomie |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.18 kg |
| EAN: | 9788090409378 |
| Autor: | František Cón |
| Datum vydání: | 09/2020 |
| Jazyk: | CZE |
| Značka: | R PLUS |
| Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
| ISBN: | 978-80-904093-7-8 |
| Počet stran: | 128 |
| POCKSBAL: | 0 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
